Dykutfärder

Dyker gör du med Br Klemming, erfarna och välutbildade skeppare som tar dig med Sveriges snabbaste dykbåt till Sveriges bästa dykplatser i Kosterhavet, Grebbestad/ Fjällbacka skärgård och Väderöarna! Hos oss är inte bara dyket en upplevelse utan även resan dit. Vi som har hand om dykutfärderna är Bengt, Peter och Viktor Klemming. För oss är din säkerhet och trivsel viktigast! Det personliga dykcentret. Hyr ut kompletta utrustningar & enstaka utrustningsdetaljer. Komplett utrustning + luft 800kr/per dag.

KOSTERHAVET

Vår specialité är dykutfärder i ”Kosterhavet” Sveriges enda nationalpark under vattnet. En fullständigt unik plats 250m djupt och med över 6000 djur och växter. Här hittar du dessutom Sveriges enda korallrev. Vi har gått grundkursen i ”Ekoturism” och är därmed behöriga att guida i området. Som enda dykcenter i Sverige kör vi dagliga dykturer i området året runt!

ÖVERNATTNING

Bor gör du hundra meter från båten i nybyggda välutrustade stugor (2-6 bäddar). Bra kök om du vill laga din egen mat. Stugorna ligger på Edsviks camping som ligger alldeles vid havet omgiven av Bohusläns rosa granitklippor och med egen beach. Naturen är verkligen storslagen här inte bara under ytan. Se följande länk för mer information.

MAT

Äter gör du på campingens restaurang om du inte vill laga din egen mat! Dom fixar både frukost, lunch och middag om du så önskar. Läs mer på följande länk.

HITTA HIT

Följ vägbeskrivningen på följande länk för att hitta dykcentret.

BÅTEN

En 28 fots snabbgående aluminiumbåt med en Mercury Verado 300hp, modernt utrustad med radar, plotter, ekolod och VHF. Den är också utrustad med syrgas, förstahjälpen och skepparna är utbildade räddningsdykare.
www.westersmek.se

PRISER

Vårat bankgiro är: 5747-8281

Båtdyk

  • 2 Dyk inkl. luft (på samma dag) 700 kr
  • Endast luftfyllning 100 kr.

 

Bildgalleri