Utfärdscenter

Vi Startar upp ett Dyk och Utfärdscenter i Edsvik våren 2015 vilket innebär att vi förutom dykutfärder, ostronsafari, högfartssafari även erbjuder andra typer av utärder så som ”Sälsafari” kanske en häftig transport från kyrkan till festen för dom nygifta eller varför inte bara en rundtur i skärgården. Alla dessa utfärder kan också kombineras med måltider (restaurangen på Edsviks camping) och boende (stugor på Edsvikscamping). Vi är mycket flexibla och anpassar oss efter kundens olika önskemål!

HÖGFARTSTURER I SKÄRGÅRDEN
Högfartsturer i Fjällbacka, Hamburgsund och Grebbestads vackra skärgårdar är en mycket uppskattad aktivitet. I dessa turer ingår, förutom fartens tjusning, också historiska platser, vacker natur och ”sälsafari”. Vi guidar dig bland öarna som en gång beboddes av bland andra Evert Taube och Ingrid Bergman. Vi kan också anpassa högfartsturen precis efter era önskemål.

SÄLSAFARI
Bohusläns landskapsdjur ”knubbsälen” har återhämtat sig efter sälpesten 2002. Därför går det nu att få se dem på riktigt nära håll om man vet var man ska leta. Det gör vi och tar dig med på en mycket häftig resa där du får komma i närkontakt med dessa stora marina däggdjur.

Bildgalleri